Page 35 - Fira de Barcelona. Memòria 2011

Basic HTML Version

Salons i Congressos
34 |
35
Barcelona Degusta, el saló de l’alimentació
per al consumidor i canal especialitzat,
va deixar un bon regust entre els expositors
participants i les prop de 27.000 persones
que el van visitar. Es calcula que més
del 80% dels assistents va adquirir algun
producte al certamen, on es van servir
80.000 tapes en tres dies.
El saló va permetre conèixer productes
alimentaris d’alta qualitat i noves
delicatessen
, commel de trufa, conserves
d’eriçó de mar, pa de vi, flors de fruites,
formatge de cervesa o un gintònic 100%
català, entre altres centenars de propostes
del nostre país i de l’estranger. En aquesta
ocasió, empreses de Portugal, Itàlia, França,
Holanda i Indonèsia van aprofitar la fira per
acostar nous gustos al públic barceloní.
La zona Mercats de Barcelona, amb l’oferta
de plats preparats, entrepans singulars i
altres especialitats, i el «Bulevard dels
Restaurants» –on es van poder degustar
les tapes exclusives que els xefs de vuit
reconeguts establiments de Barcelona van
elaborar amb motiu del saló– van ser dues de
les zones amb més públic.
El certamen va acollir més de 60 activitats,
entre demostracions, conferències i presenta-
cions de llibres, que van tenir lloc a l’Àgora, les
Aules del Gust, els
Show cookings
de l’estand
de Catalunya i la Llibreria Gastronòmica de la
botiga Fnac. També van tenir molt de segui-
ment les proves del Trofeu Lluís Santapau
per escollir el millor mestre xocolater de l’any,
guardó que finalment es va atorgar al pastis-
ser Raúl Bernal.
+info
BarcelonaDegusta
Saló d'Alimentació per al Consumidor
02–04/Desembre
Montjuïc. 4a edició
Superfície
13.400 m²
Expositors
161
Caràcter
Públic
Activitats
Conferències,
demostracions, taules
rodones, tastos,
degustacions, Trofeu
Lluís Santapau
+60
activitats
80
.
000
tapes servides en 3 dies