Page 89 - Fira de Barcelona. Memòria 2011

Basic HTML Version

Al servicio de la actividad ferial
88 |
89
desenvolupar una nova plataforma que
adopta les pràctiques de les xarxes socials
per maximitzar el benefici de la participació
en un esdeveniment.
Des del punt de vista del visitant, aquesta
plataforma permet elaborar i optimitzar amb
antelació una agenda personal per als dies
de la celebració del saló, ja que, en funció
del perfil de cada visitant, l’eina és capaç
de suggerir expositors d’interès als quals
plantejar propostes de reunió durant
el certamen. A més, possibilita inscriure’s
en les diverses activitats que realitzen
els expositors.
Des de la perspectiva de l’expositor, abans de
la inauguració de l’esdeveniment, se sugge-
reix el contacte amb visitants potencialment
interessants i es facilita l’agenda de reunions.
També serveix com a plataforma de màrque-
ting orientada als visitants per convidar-los a
participar en demostracions i activitats.
Nous locals de restauració
GastroFira va posar en marxa sis nous
locals de restauració en els pavellons 5 i 7
del recinte de Gran Via, dos dels quals són
gestionats directament i els quatre restants
per empreses del sector.
Durant l’any 2011 es va desenvolupar una
intensa activitat amb la prestació dels serveis
de restauració i càtering de grans salons
internacionals, com el Mobile World Congress,
l’ITMA i l’EIBTM, entre d’altres, on les necessi-
tats d’organitzadors, expositors i visitants van
obligar a realitzar propostes gastronòmiques
adaptades a les diverses realitats dietètiques
i culturals.
Així mateix, GastroFira va participar en
l’organització de Barcelona Degusta i espe-
cíficament en la coordinació del programa
Ágoras i Aules del Gust i altres activitats
gastronòmiques.
Fira va dedicar
el 2011 més personal
al contacte directe
amb el client, ja sigui
organitzador, expositor
o visitant.
Al serv i de l'act vitat fir