Fira Barcelona · Memòria 2014 - page 35

Impuls i organització
32 | 33
à
L’atenció, el
suport i el servei
als visitants figuren
entre les prioritats
de Fira.
Durant el 2014 es va desenvolupar la plena
implantació del nou model organitzatiu de
Fira de Barcelona, amb l’objectiu de dotar
la institució d’eines per fer-la més àgil i
competitiva i respondre millor a les exigències
del negoci firal i a les característiques
específiques del sector.
Aquesta configuració es desenvolupa a
través de tres àrees de negoci que aborden
situacions de mercat, prioritats i necessitats
diferents: Negoci Propi, Negoci Extern i
Negoci Internacional. Es basa en dotar
d’autonomia a cadascuna d’elles per permetre
la gestió autosuficient i integral de la cadena
de valor.
L’Àrea de Negoci Propi s’ha estructurat
en sis Unitats de Negoci (Tecnologia Industrial
i Packaging; Sostenibilitat i Infraestructura;
Alimentació; Hosteleria i Llar; Ciències de la Vida
i Química, i Salons de Públic i Festivals)
i departaments transversals de suport en temes
de CRM, màrqueting i operacions i venda
de serveis, entre d’altres.
L’estratègia organitzativa de Negoci Propi
té en compte eixos com són la fidelització dels
clients, l’obertura a noves tendències, el pes
de la innovació i la tecnologia, el redisseny dels
salons des de les necessitats expressades per
la demanda, etcètera.
L’àmbit de Negoci Extern es troba en una
important fase de creixement amb la captació
i gestió de grans esdeveniments internacionals
que han adquirit un progressiu pes dins de
l’activitat i dels resultats de Fira.
1...,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34 36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,...106