Fira Barcelona · Memòria 2014 - page 38

Fira de Barcelona
| Memòria 2014
á
GastroFira contribueix
de manera important
a diversificar l’activitat
de la institució
firal i a l’èxit de salons
i congressos.
Per altra banda, la Global Association of
the Exhibition Industry (UFI), l’associació dels
principals organitzadors de fires del món,
va concedir també el mes de maig del 2014
a l’entitat firal barcelonina el premi al millor
projecte d’innovació i serveis per la mPowered
Experience, programa pioner de creació de nous
serveis per millorar l’experiència dels visitants a
través de la tecnologia mòbil, com l’acreditació
virtual,
apps
amb geolocalització, informació
en temps real dels accessos als recintes firals i
els transports disponibles, permetent fins i tot
la interacció amb altres visitants o la compra
anticipada de menjar en els punts de restauració
per evitar cues.
Intensa activitat de GastroFira
En consonància amb el considerable augment
dels grans esdeveniments internacionals,
GastroFira va tenir un any rècord pel que fa a la
seva activitat, amb una incidència directa sobre
els resultats de la institució.
Van destacar de manera especial els
serveis de càtering prestats a les reunions
corporatives de SAP, VMware, Microsoft i HP,
a més del Congrés Europeu de Cardiologia i el
Mobile World Congress. En concret, durant la
celebració de la trobada anual de la indústria de
les comunicacions mòbils es van proporcionar
diàriament més de 50.000 serveis d’acord amb
diversos gustos i necessitats dietètiques.
Per tenir una idea de les magnituds i
complexitat de l’activitat de GastroFira
assenyalem que durant 2014 es van servir
més d’un milió de tasses de cafè i un
milió d’ampolles d’aigua i que els seus camions
van recórrer més de 22.000 km per abastir
tots els locals de restauració situats als recintes
de Montjuïc i de Gran Via.
Una altra prova del volum de feina generat
és que al llarg de l’any es van contractar
més de 3.000 persones de manera temporal
per cobrir les necessitats dels serveis
de restauració.
GastroFira va continuar oferint la màxima
qualitat i garanties en higiene alimentària tant en
els locals de restauració dels recintes com en el
servei de càtering, el qual va rebre una valoració
per part dels clients de 7.6 sobre 10, segons les
avaluacions internes efectuades.
Per la seva banda, el restaurant Nuclo, situat
al Hall Europa del recinte de Gran Via, va seguir
1...,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37 39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,...106